10 listopada 2011

Zupa z płodów.

Jakbyśmy mogli to nazwać,
horrorem, szokiem, dramatem !?
"Przecież jeśli to prawda, to brakuje określeń na tak makabryczną przystawkę co robi jedna z Chińskich restauracji w Kantonie .
 Według koreańskiego dziennika " Seoul Times" przygotowuje się tam zupę z poaborcyjnych płodów .
 Klientów podobno nie brakuję mimo, że ten "przysmak" może kosztować nawet cztery tysiące dolarów.
 Podobno Kanton to nie jedyne miejsce gdzie w tak makabryczny sposób sa wykorzystywane martwe płody.
  Można je także nabyć na Tajwanie za 70 dolarów i tam sa one uznawane za "delikates"  na grilla. "
Czyż to nie jest straszne ? Przecież i tak i tak jest to ludzkie mięso, a podobno ludzkie mięso jest nie smaczne. Fakt jesteśmy mięsożerni, ale nie robi to z nas ludojadów . Ludzka obrzydliwość nie zna granic, i jestem pewna gdy w końcu któremuś z degustatorów tego makabrycznego dania zaproponują pieniądze za ich płód zrozumieją dopiero co tak na prawdę jedli .

Pozdrawiam (:
Abstrakcja .

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz